Ervaringen

Met trots vertellen wij over De Nieuwe Wiel, maar ook de ervaringen van andere ouders zijn voor u waardevol. Wij hebben ouders en leerkrachten gevraagd hoe ze De Nieuwe Wiel ervaren. 


“Positief en betrokken”

De positieve benadering door middel van PBS en de betrokkenheid, inzet en extra ondersteuning van het team (leerkrachten, IB-er, en ook externe begeleiders) maken dat onze zoon, die begeleiding nodig heeft, met veel plezier naar school gaat.


Mijn dochter voelt zich helemaal thuis op school. Vol plezier en liefde praat zij over school en haar juf. Met trots neemt zij de afspraken van school mee naar huis en probeert zij deze aan ons mee te geven. Zelf is zij gek op deze structuur en daardoor wij ook. Het is elke dag een cadeau haar naar deze school te mogen brengen. Ik laat haar daar met een gerust hart achter.


"Mama en Papa, ik ben gevraagd om binnenkort met de juffen en meester te vergaderen op school! Echt waar hoor!" Onze zoon uit groep 5 is er helemaal vol van. Hij is, samen met een paar andere kinderen, gevraagd om deel te nemen aan de leerlingenraad. Het team van de Nieuw Wiel geeft aan het belangrijk te vinden hoe de kinderen het beleid binnen de school zelf ervaren. Wij ouders vinden dit echt heel mooi dat dit wordt aangeboden. Onze jongste is een spring in het veld en er wordt goed naar het kind gekeken wat hij of zij nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn. Onze jongens gaan graag naar deze school. Er is een open, gezellige en gemoedelijke sfeer.