Zindelijkheid

Het kan voorkomen dat uw kind nog niet helemaal zindelijk is als uw kind op school komt. Voor kleine plasongelukjes hebben we ondergoed en kleding op school. 

Het verschonen van kinderen voor ontlasting kan de school niet verzorgen. De leerkracht kan de klas hier niet voor verlaten, zij heeft de verantwoordelijkheid voor de kinderen in de groep. 
We zullen daarom met u afspreken dat de leerkracht u belt om uw kind te komen verschonen. Als u zelf niet in de gelegenheid bent om dit te doen vragen we u iemand anders hiervoor naar school te laten komen. 

Als het meerdere keren per week voorkomt dat uw kind verschoond moet worden vragen we u om uw kind een luier om te doen. Voor het verschonen van de luiers zullen we u ook vragen om dit zelf of door u gevraagd persoon te komen doen. 

Wanneer uw kind nog niet zindelijk is vragen we u dit bij uw eerste afspraak voor de wendagen met de leerkracht te bespreken. Als school kunnen we dan ook ons steentje bijdragen door uw kind op gezette tijd naar de wc te sturen.