Basisschool De Nieuwe WielBSO 'De Wielewaal'

 

Sinds november 2008 zit KMN Kind & CO in basisschool ‘De Nieuwe Wiel’ met BSO ‘De Wielewaal’.
We maken gebruik van eigen ruimtes in ‘De Nieuwe Wiel’ .
We maken gebruik van de lokalen, direct rechts van de gele (kleuter)achterdeur.

Op de BSO kunnen de kinderen na schooltijd genieten van hun vrije tijd: zij willen hun verhaal kwijt, spelen met anderen of iets voor zichzelf doen.
Onze nieuwe ruimte is nu ingericht met onze vrolijk gekleurde, functionele meubels. De ruimte heeft op deze wijze een warme, huiselijke uitstraling gekregen. Ook hebben we in deze  ruimte een speelhuis, de bovenverdieping is inmiddels de ‘huiskamer’ van onze poppen(moeders) geworden, en onder het speelhuis kunnen de kinderen even rustig zitten op de bank met bijvoorbeeld een boekje. In de andere ruimte is gelegenheid tot het maken van mooie bouwwerken op de grote werkbank en er kunnen ook andere knutsels gemaakt worden. Zo is er voor ieder wat wils.

U bent van harte welkom om te komen kijken in onze BSO ruimte, we zijn (als pedagogisch medewerkers) op maan-, dins- en donderdagmiddag aanwezig vanaf 14.00 uur.
Ook is uw zoon/dochter van harte welkom als hij/zij een keertje wil komen spelen. Dit is altijd mogelijk, mits het kindaantal dit toelaat.

De BSO is in ieder geval op maandag, dinsdag en donderdag zowel na schooltijd als in de vakanties geopend tot 17.30/18:30 uur. In de vakanties wordt uw kind de hele dag opgevangen (vanaf 7.30 uur).
De vakantieopvang is opgenomen in het maandtarief. Op de website van KMN Kind & Co kunt u meer informatie vinden over BSO de Wielewaal.