Basisschool De Nieuwe Wiel
Welkom op de website van basisschool De Nieuwe Wiel

U wilt als ouder of verzorger voor uw kind natuurlijk altijd het allerbeste. Het kiezen van een basisschool vormt toch wel een hoogtepunt. U kiest voor acht jaar vorming en ontwikkeling. U kiest voor een belangrijke periode in het leven van uw kind. Een periode waarin heel veel gebeurt en waarin uw kind gevormd wordt tot een jonge tiener. Een periode die zeer bepalend is voor zijn of haar verdere leven.

Onze school is een christelijke school. Dit uit zich in het vertellen van Bijbelverhalen, zingen en bidden en in de manier waarop we met elkaar omgaan en zorg voor elkaar hebben.
Naast het aanleren van kennis en vaardigheden begeleiden wij kinderen op de weg naar volwassenheid. Vanuit onze visie willen wij de kinderen zo onderwijzen dat zij nu en in de toekomst zelfstandig, verantwoordelijk, creatief en kritisch kunnen leven in de maatschappij.

Inmiddels geven wij onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen en telt de school 14 medewerkers. Samen met u willen wij zorg dragen voor de ontwikkeling en opvoeding van uw kinderen. Uw kind in onze omgeving staat centraal!

Voor informatie en het maken van een afspraak bent u van harte welkom!
 


Hanneke Mulder


 
Directeur “ De Nieuwe Wiel”
Juliana van Stolberglaan 65 / 3411XB LOPIK
0348-551513


nieuwewiel@spco.nl